Penthouse for sale

395000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11062926
Immoweb code : 11062926

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
160 square meters livable space
Floor : 0

Description

Exclusief dakappartement met 3 terrassen en garage

Sorry, there is no English translation. ZELDZAME OPPORTUNITEIT OP TOPLOCATIE IN SINT-KRUIS TE KOOP!

Dit buitengewone dubbele dakappartement, gelegen op een vooraanstaande locatie in het centrum van Sint-Kruis, biedt een zeldzame kans voor wie op zoek is naar een combinatie van luxe en comfort.

Met drie ruime terrassen, een nuttige oppervlakte van +/- 160 m² en hoogwaardige afwerkingen, vormt dit appartement een unieke woonervaring.

Bij het betreden van het appartement valt direct de riante leefruimte op, die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Deze centrale ruimte vormt het hart van het appartement en biedt toegang tot twee van de drie terrassen waar je van een prachtig uitzicht kan genieten.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt alle comfort.

Dit appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met praktische ingemaakte kasten. De derde slaapkamer heeft als bijzonder voordeel een directe toegang tot het derde terras.

Er zijn twee stijlvol ingerichte badkamers; de ene voorzien van een douche en wastafel, de andere met een comfortabel ligbad, wastafel en toilet.

De functionaliteit van het appartement wordt verder versterkt door een praktische wasplaats/berging. Deze ruimte biedt niet alleen opslagmogelijkheden en ruimte voor huishoudelijke taken, maar kan ook worden omgevormd tot een vierde slaapkamer indien nodig.

De ondergrondse autostaa

Get in touch