Penthouse for sale

* 349240€

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 11290741
Immoweb code : 11290741
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. ENERGIEZUINIG EN KWALITATIEVE PENTHOUSE MET 2 GROTE SLAAPKAMERS OP TOPLIGGING IN HARTJE TIELT
In hartje Tielt, vinden we deze kwalitatieve penthouse, vlakbij de markt, winkels, bakker, slager, supermarkt, scholen, restaurants en openbaar vervoer, doch met rustige ligging.
Met een bewoonbare oppervlakte van 98,03 m² kan men genieten van een ruime lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers en een groot zuidgericht terras van 13,50m².
De vloerverwarming, zonnepanelen, het ventilatiesysteem en maximale isolatie dragen bij tot een zeer energiezuinige eigendom.
De lichte kleuren, warme houttinten en kwalitatieve materialen zorgen dan weer voor een stijlvolle en exclusieve uitstraling.
Deze penthouse is momenteel in afwerkingsfase, hierdoor zijn er nog geen foto's beschikbaar.

INDELING:
We komen binnen in de inkomhal met vestiaire, berging en afzonderlijk toilet. Vanuit de inkom komen we via een glazen deur terecht in de ruime en lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken. De leefruimte biedt voldoende plaats voor een ruime zithoek en eetplaats en biedt toegang met een schuifraam tot het grote zuid gerichte terras van 13,50m².
Verder zijn er twee ruime slaapkamers waarvan 1 met ruime dressing, de badkamer met dubbele lavabo met meubel en inloopdouche alsook de wasplaats.
Het appartement is volledig geschilderd en geniet een hoogwaardige afwerking me

This property is part of the project 2024/010

Get in touch