Penthouse for sale

* 796500€

3 bedrooms 201 square meters

Immoweb code : 10954561
Immoweb code : 10954561
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
201 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Antonissen introduceert een royaal 3-slaapkamer appartement van 201 m² in het exclusieve "Vancouver" project. Dit appartement biedt een perfecte combinatie van ruimte, licht en moderne luxe.

Elegante Ontvangst: De inkomhal, uitgerust met een checkroom en apart toilet, opent naar een ruime, lichte woonkamer die zowel een zit- als eetgedeelte omvat. Een volledig uitgeruste keuken en wasruimte bevinden zich strategisch aan de zijkant.

Privé Slaapvertrekken: Geniet van de luxe van een grote hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en toilet, die toegang biedt tot terrassen en balkons aan weerszijden voor een prachtig uitzicht. De twee overige slaapkamers hebben elk een eigen doucheruimte met toilet en toegang tot het terras of balkon.Ruimte en Uitzicht: Het grote terras op het zuiden biedt een vrij uitzicht over de binnentuin, waardoor u volop kunt genieten van rust en privacy.

Extra Voorzieningen: Parkeermogelijkheden, fietsenstallingen en kelders zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Gewilde Locatie: Gelegen in een rustige, internationale buurt, zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik: openbaar vervoer, supermarkten, crèches, scholen en een cultureel centrum.

Dit appartement, onderworpen aan inschrijvingsrechten, vertegenwoordigt een unieke woonkans in "Vancouver". Neem contact op voor een bezichtiging of meer informatie over dit bijzondere appartement en de overige beschikbare woningen in dit project.

This property is part of the project Vancouver

Get in touch