House for sale

595000€

6 bedrooms 9631 square meters

Immoweb code : 11369420
Immoweb code : 11369420

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
9631 square meters livable space
9631 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mis deze unieke kans niet om het leven op het platteland te ervaren: in deze link vindt u meer info; https://youtu.be/TYalywQ9ouk

Op een boogscheut van Alveringem, in de driehoek Veurne-Diksmuide-Poperinge, ligt deze authentieke hoeve met bedrijfsgebouwen op een perceel van 9631 m² in de Notelaarstraat 17, 8691 Stavele. Er is eveneens mogelijkheid om de omliggende landbouwgronden met een oppervlakte van 5 hectare mee aan te kopen. Deze hoeve heeft heel wat potentieel, ook naar de kleine zelfstandige toe, met tal van mogelijkheden voor opslag, werkruimte of hobby's.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een inkomhal, die toegang biedt tot de ruime woonkamer. Van daaruit heeft u toegang tot de lichtrijke keuken. De woning heeft 3 slaapkamers op het gelijkvloers en 3 op de bovenverdieping. Er bevindt zich een badkamer op de benedenverdieping met de mogelijkheid tot uitbreiden met een extra slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping.
Naast de woning bevinden zich twee stallingen, waarvan één voorzien is van een garage, en 2 loodsen.
Buiten biedt dit prachtige perceel een betoverend zicht op de zwemvijver, de akker- en weidegronden, waardoor u kunt genieten van de rust van het landelijke leven.
Mits enkele renovatiewerken ligt de weg open om dit eigendom om te toveren tot jouw uniek landgoed.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de charme van deze bijzondere hoeve in Stavele.

Get in touch