Service flat for rent

1440€ per month

1 bedroom 84 square meters

Immoweb code : 10436478
Immoweb code : 10436478

Overview

1 bedroom
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Geniet van elke fase van het leven.
Het project Ringoot is gelegen in hartje van centrum Meise aan het marktplein waar elke zaterdag markt is. De 33 erkende assistentiewoningen liggen in 2 blokken rondom een gemeenschappelijke binnentuin. Buurtwinkels, het openbaar vervoer, de bibliotheek en de nationale plantentuin bevinden zich allemaal op wandelafstand.Zorg en comfort op maat.
De assistentiewoningen in Ringoot zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving.

Binnenin de hedendaagse flats beschikt u over een aangepaste inrichting zodat de ruimte maximaal benut worden, onder andere door schuifdeuren naar de slaapkamer, leefruimte met open ingerichte keuken, aangepast sanitair en een zongericht buitenterras. Elk appartement is volledig uitgerust met vloerverwarming. Het E-peil zal per appartement maximum 30 bedragen wat maakt dat de assistentiewoning voldoet aan de BEN-normen (Bijne Energie Neutraal) en een heel laag energ

Get in touch