Service flat for rent

820€ + 423€ per month

1 bedroom 77 square meters

Immoweb code : 10677047
Immoweb code : 10677047

Overview

1 bedroom
1 bathroom
77 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze erkende serviceflat is gelegen in Residentie de Farmacie te Vosselaar. Het betreft een kleinschalig project van 14 erkende serviceflats met een moderne architectuur.

De assistentieflat heeft een bewoonbare oppervlakte van 77 m² en omvat een mooie leefruimte dewelke geniet van veel natuurlijk lichtinval. De open keuken is luxe uitgerust met alle moderne apparatuur zoals microgolf, heteluchtoven, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat en een natuurstenen werkblad. Vanuit de leefruimte met open keuken toegang tot het ruime overdekt terras op het zuidwesten. Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer met een aanpalende badkamer voorzien van grote inloopdouche, een lavabo en een toilet. Verder nog een praktische bergkast aanwezig met aansluiting voor wasmachine. Het appartement werd hoogwaardige afgewerkt met een parkettegel, is voorzien van gordijnen, zonneweringen en is bovendien volledige geschilderd.
Perfect instapklaar dus!

Een ondergrondse parkeerplaats (P4) onder het gebouw is inbegrepen, alsook een ruime private kelderberging (B02).

U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke ontspanningsruimte en de aanwezigheid van een zorgkundige.

Bijzonderheden:
- Perfect instapklare assistentiewoning
- Bijkomende dagvergoeding van 15,58 EUR voor de zorguitbating door AW Pro - Wij bezorgen u graag een overzicht van de geleverde diensten!

Get in touch