Service flat for sale

250000€

1 bedroom 52 square meters

Immoweb code : 11207290
Immoweb code : 11207290

Overview

1 bedroom
1 bathroom
52 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooie assistentieflat met ruim terras, alle comfort en luxueus afgewerkt met parket, videofoon. Aangename lichtrijke living met open keuken. Keuken volledig uitgerust met ingebouwde koelkast, multifunctionele combi micro oven, kookplaat, dampkap en ingewerkte wasmachine en droogkast.
slaapkamer met mooie lichtinval doch rustig, met aansluitend badkamer met inloopdouche, alles rolstoelvriendelijk.
Flat beschikt over kelderruimte, fietsenstalling en er is mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaats. De flat is bevindt zich op het 2de verdiep met terras aan de straatkant zodat bewoner altijd beweging ziet. Assistentieflat is centraal gelegen vlakbij supermarkt, beenhouwer en op wandelafstand van het centrum van Aalst en groene park.
De service flat maakt deel uit van Residentie Prinsenhof en alzo kan de bewoner tegen dagvergoeding daarenboven genieten van 24/7 medische assistentie, 6/7 woonassistentie en de talrijke accomodaties waaronder kapper, pedicure, gemeenschappelijke tuin en terras, fitnesszaal en eigen brasserie! Daarenboven worden talrijke binnen-en buitenshuiselijke activiteiten georganiseerd waardoor sociaal contact gegarandeerd is. Desalniettemin kan men zich ook in alle rust terugtrekken in zijn eigen flat.
Ideaal voor eigen gebruik of als investering, bij interesse tel 0499/529451

Get in touch