Service flat for sale

470000€

3 bedrooms 125 square meters

Immoweb code : 11125467
Immoweb code : 11125467

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
125 square meters livable space
Floor : 1

Description

Zeer ruimte assistentiewoning (125m²) met drie slaapkamers

Sorry, there is no English translation. Stel u een assistentiewoning voor vermomd als appartement, met alle luxe die u gewoon bent. Omgeven door een oase van rust en groen waarvan u geniet vanop uw ruime terras.
Benieuwd? Ontdek dan zeker dit prachtige dakappartement in de gloednieuwe residentie 'Claire Fontaine' in hartje Beveren-Waas.

Enkele troeven in een notendop:
·Royale woonoppervlakte van 125m²
·2 ruime leefterrassen (24m2) - hele dag zon!
·Prachtig open uitzicht
·Gelegen in een autoluw binnengebied
·Degelijke voorziening: stijlvolle brasserie, aanwezigheid woonassistent,...

Zo ziet het appartement eruit:
Inkomhal met apart toilet, zeer ruime leefruimte met open keuken en toegang tot twee terrassen. De leefruimte geniet van een prachtig open uitzicht op de parktuin. Verder beschikt het appartement over drie slaapkamers en ruime badkamer.

De residentie beschikt over een stijlvol aangelegde parktuin. In de kwaliteitsvolle brasserie geniet je van lekkere dagverse gerechten. Het appartement is een erkende assistentiewoning en voldoen aan de strenge normen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid. Op die manier woon je zorgeloos zelfstandig in je mooie villa-appartement en kan je genieten van extra ondersteuning als je daar behoefte aan hebt.

Het appartement beschikt over een ruime ondergrondse kelderberging en mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (€25.000).

Verkoop onder het BTW-

Get in touch