Service flat for sale

2 bedrooms 101 square meters

Immoweb code : 10512248
Immoweb code : 10512248

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
101 square meters livable space
Floor : 0

Description

Prachtig villa appartement in centrum Beveren-Waas

Sorry, there is no English translation. Stel u een assistentiewoning voor vermomd als appartement, met alle luxe die u gewoon bent. Omgeven door een oase van rust en groen waarvan u geniet vanop uw ruime terras. Laat u verrassen door de ruime, moderne appartementen van Parkresidentie “Claire Fontaine” gelegen in het hartje van Beveren-Waas, op wandelafstand Grote Markt van Beveren-Waas. De strakke en gezellige appartementen, geclusterd in gezellige paviljoentjes, zijn tijdloos met veel lichtinval. Ze stralen elk een eigen karakter uit en je hebt de keuze uit prachtige tuinappartementen, appartementen met zicht op de binnentuin, penthouses …

Dit hoek-appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een prachtig, ruim leefterras van 37.7 m² met uitzicht op de omliggende parktuin. Samen met de interieurarchitect wordt dit appartement, aan de hand van ruime budgetten, volledig ingericht naar uw smaak en keuze. Er zijn diverse gelijkaardige appartementen beschikbaar met 1 of 2 slaapkamers en prachtige, leefterrassen! U kan zelfs 2 units samenvoegen tot een uniek, riant appartement!
U woont op een boogscheut van alle winkels, restaurants en het gezellige centrum van Beveren, vanuit deze groene oase is het slechts enkele minuten wandelen of fietsen. Openbaar vervoer is vlakbij, parkeren kan u ondergronds in alle comfort.

Neem snel contact op voor meer info! Waasland@axellenaerts of 03.256.29.55.

Get in touch