Service flat for sale

2 bedrooms 86 square meters

Immoweb code : 10512265
Immoweb code : 10512265

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
86 square meters livable space
Floor : 1
Link to the virtual visit

Description

Prachtig villa appartement in centrum Beveren-Waas

Sorry, there is no English translation. Laatste appartementen! Bezoek nu het modelappartement!
Stel u een assistentiewoning voor vermomd als appartement, met alle luxe die u gewoon bent. Omgeven door een oase van rust en groen waarvan u geniet vanop uw ruime terras.
Laat u verrassen door de ruime, moderne appartementen van Parkresidentie “Claire Fontaine” gelegen in het hartje van Beveren-Waas, op wandelafstand Grote Markt van Beveren-Waas. De strakke en gezellige appartementen, geclusterd in gezellige paviljoentjes, zijn tijdloos met veel lichtinval. Ze stralen elk een eigen karakter uit en je hebt de keuze uit prachtige tuinappartementen, appartementen met zicht op de binnentuin, penthouses …

Bovendien zijn alle woningen voorzien van ruime leefterrassen waar je heerlijk kunt genieten van de rust en het prachtige uitzicht. De parktuin – een oase van rust – kun je alleen in stilte beleven of kan een leuke ontmoetingsplaats zijn. In de kwaliteitsvolle brasserie geniet je van lekkere dagverse gerechten. Alle appartementen zijn erkende assistentiewoningen. Ze voldoen aan de strenge normen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid. Op die manier woon je zorgeloos zelfstandig in je mooie villa-appartement en kan je genieten van extra ondersteuning als je daar behoefte aan hebt.
Claire Fontaine doet daarvoor een beroep op een sterke zorgpartner: Senior Living Group.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een leuk terras met

Get in touch