Service flat for sale

378035€

1 bedroom 76 square meters

Immoweb code : 11191621
Immoweb code : 11191621

Overview

1 bedroom
1 bathroom
76 square meters livable space
Floor : 6

Description

Service Flat

Sorry, there is no English translation. Prachtige nieuwbouw assistentiewoning (76m²) voorzien van één slaapkamer en terras op toplocatie te Edegem!

Ligging: Gelegen in een gloednieuwe residentie "Elysia Park" te Edegem. Vlotte verbinding naar grote invalswegen, autostrade en dichtbij openbaar vervoer! Nabij winkels, scholen en omliggende gemeenten. Dichtbij centrum en gemeentelijk park van Edegem!
Indeling: Inkomhal, technische ruimte, leefruimte, keuken, terras, masterbedroom en badkamer.

Omschrijving: U betreedt de assistentiewoning via de inkomhal voorzien van technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De inkomhal geeft toegang tot de open en lichtrijke leefruimte met de volledig geïnstalleerde keuken. De lichtrijke leefruimte geeft u toegang tot het zonnige terras met uitzicht op het aangelegde plein. Voorts vindt u de ruime masterbedroom met aansluitend de badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wasmeubel. Tot slot beschikt het appartement over een gemeenschappelijke fietsenberging.
Bijzonderheden: Het betreft een assistentie woning. Hierdoor is alles toegankelijk voor rolstoelgebruikers (ook het sanitair en terras). De assistentie-services worden verzorgd door 'Meridia'. Maandelijkse provisie: € 142/maand: onderhoud gang, onderhoud tuin, onderhoud lift, onderhoud gemeenschappelijke delen, minuterie, blokpolis, syndicus. Assistentieservice: € 10,85/dag (+ € 2,48/dag voor een 2e persoon)
Kortom: Prachtige serviceflat

Get in touch