Town-house for sale

3 bedrooms 185 square meters

Immoweb code : 11078713
Immoweb code : 11078713

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
185 square meters livable space
2310 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime en goed onderhouden woning met 3 slaapkamers is uiterst rustig gelegen op een perceel van 2.310m² te Rosselaar, met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten via de zuiderring!

U betreedt de woning via een ruime inkomhal, met vestiaireruimte. De leefruimte bestaat uit een zithoek en een eethoek(met haard). Hier geniet u aangenaam veel lichtinval. De aansluitende keuken is ruim genoeg om een grote eettafel te plaatsen en is verder basic uitgerust met een koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, dubbele spoeltafel en voldoende opbergruimte. Achter de leefruimte is er nog een aparte bureauruimte aanwezig.

De nachthal geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met douche, ligbad en wastafel.

De woning beschikt over een zeer ruime "leefkelder" van +- 170m², deze kelder bevindt zich op het gelijkvloers en is voorzien van een grote garage, wasberging en polyvalente ruimtes (hobbykamer, speelkamer, bureau,...).

In de tuin kan je genieten van alle rust en voldoende privacy.

Get in touch