Town-house for sale

355000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11116535
Immoweb code : 11116535

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
628 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
We komen binnen in de charmante inkomhal (11 m²), die toegang geeft tot de ruime woonkamer (35,20 m²). Deze ruimte baadt in het daglicht dankzij de vele en grote ramen. De aanwezige kachel zorgt voor gezelligheid. Naast de woonkamer vinden we de keuken (10,50 m²), die voorzien is van een koelkast, dubbele wasbak en nieuw gasvuur. Van hieruit hebben we toegang tot de zonnige veranda (13,80 m²), waar het aangenaam vertoeven is. Er is hier tevens een luifel aanwezig.
De twee grote slaapkamers (16 m²) bevinden zich op de eerste verdieping. Ook vinden we hier de gerenoveerde badkamer (6 m²), die werd uitgerust met een badkamermeubel met lavabo, toilet en douche.
Op verdieping -1 komen we in de ruime garage (24,40 m²) met automatische poort. Achter de garage vinden we de wasplaats (16 m²) met ingemaakte kasten, aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een lavabo. Ook werd er een apart toilet voorzien. Ook is er een grote kelder (56,70 m²) aanwezig, waar meer dan voldoende opbergmogelijkheden zijn.
Op het zuid-gerichte terras en in de tuin is het rustig vertoeven. Je hebt er een prachtig zicht op de achterliggende paardenweide. Recentelijk werd er ook een omheining geplaatst.
Deze energiezuinige woning (label C) wordt verwarmd op aardgas (ketel 2 j. oud) en werd steeds uitstekend onderhouden. Alle ramen zijn van dubbel glas (aluminium) en beschikken over (automatische) rolluiken. Er is airco aanwezig, alsook een alarmsysteem. De dakgoten zijn recentelijk vernieuwd.
BIV 516.581

Get in touch