Town-house for sale

249000€ Old Price €269,000

3 bedrooms 144 square meters

Immoweb code : 11298413
Immoweb code : 11298413

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
144 square meters livable space
49 square meters of land

Description

Bel-étage

Sorry, there is no English translation. Ligging:
Dit ruime bel-étage ligt midden in het levendige Borgerhout, vlakbij de Turnhoutsebaan en op wandelafstand van de Dageraadplaats.

Omschrijving:
In de 'S-Herenstraat is deze te renoveren bel-étagewoning te koop. Via de inkomhal betreden we de lichtrijke woonkamer, verder vinden we op het gelijkvloers het gastentoilet en de keuken. Ook is er op deze verdieping een badkamer met bad, toilet en aansluiting tot wasmachine en/of droogkast. Op de eerste verdieping vinden we 3 lichtrijke slaapkamers. Ten slotte is er een badkamer met douche, lavabo en toilet. Natuurlijk zijn de garage, kelderruimte een absolute meerwaarde voor deze woning.

Bijzonderheden:
- EPC: 382 kWh/jaar/m²
- Oppervlakte: 144m² (cfr. EPC)
-Garage
- Dubbele beglazing

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Antwerpen Borgerhout? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch