Town-house for sale

4 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 10688134
Immoweb code : 10688134

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
196 square meters livable space
68 square meters of land

Description

House For Sale

Deze karaktervolle en ruime herenwoning is gelegen in een rustige straat in het centrum van Lier (nabij de oever van de Nete en het Spuihuis).

Dit herenhuis beschikt over een mooie, authentieke gevel met grote glaspartijen.

De indeling is als volgt:
De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een ruim leefgedeelte met open keuken. Het zitgedeelte beschikt over een gezellige gashaard en de lichtstraat zorgt hier voor enorm veel lichtinval.
De keuken beschikt over alle keukentoestellen. Aansluitend is er een wasplaats voorzien met aansluiting voor een wasmachine en een droogkast.

Via de trap bereiken we de eerste verdieping, hier bevindt zich de badkamer en een eerste slaapkamer. De badkamer beschikt over een enkele lavabo, een toilet en een ligbad. De eerste slaapkamer is zeer lichtrijk door de hoge raampartijen.

Op de tweede verdieping treffen we de tweede en derde slaapkamer.

Met een vaste trap bereiken we de zolderruimte, deze werd volledig geïsoleerd en werd voorzien van een dakraam. Het is mogelijk om hier een vierde slaapkamer/hobbyruimte te installeren. Een dakterras met groen uitzicht kan hier eveneens gecreëerd worden.

Verder beschikt de woning over een ruime en droge kelder.

Elektriciteit: conform / EPC: 206 kWh/m² / Centrale verwarming op gas

Heeft u interesse in deze lichtrijke en ruime herenwoning? Mail of bel ons gerust op [email protected] of via 03 283 85 85.

Get in touch