Town-house for sale

385000€

3 bedrooms 183 square meters

Immoweb code : 11376231
Immoweb code : 11376231

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
183 square meters livable space
370 square meters of land

Description

Bel-étage

Sorry, there is no English translation. Openhuizendag op zaterdag 8 juni van 11u00 - 12u00
Deze ruime woning in de Pannenhuisstraat te Lier is gelegen in een charmante buurt met alle benodigdheden binnen handbereik.

Via de oprit komen we tot bij de voordeur van deze woning. Bij binnenkomst via de inkomhal wordt meteen de praktische indeling van de woning duidelijk. De inpandige garage biedt niet alleen ruimte voor u wagen maar kan ook gebruikt worden als berging.

Via de hal hebben we toegang tot de eerste badkamer met douche, wastafel, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger. Voorts vinden we de eerste slaapkamer met achteraan een extra aparte bergruimte. Hier is ook een uitgang naar buiten.

Op de eersteverdieping wordt u verwelkomd door een ruime en lichte leefruimte, perfect voor het creëren van een gezellige zithoek en eetplaats. De aangrenzende keuken en tweede badkamer met douche in bad, toilet en wastafel bieden alle comfort voor het dagelijks leven. Bovendien biedt de keuken toegang tot een trap die leidt naar de buitenruimte.

De bovenste verdieping heeft twee ruime slaapkamers, elk met een oppervlakte van 20m², waardoor er voldoende ruimte.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de prachtige tuin, compleet met een achteringang via de Plashoevestraat. Achteraan de tuin bestaat de mogelijkheid om een garage te bouwen, waardoor nog meer opslagruimte wordt toegevoegd aan deze al uitstekend uitgeruste woning. Voor meer

Get in touch