Town-house for sale

3 bedrooms 149 square meters

Immoweb code : 10938888
Immoweb code : 10938888

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
149 square meters livable space
158 square meters of land

Description

Bel Etage woning met 3 slaapkmaers 1 badkamer en 2 toiletten

Sorry, there is no English translation. Prachtige Bel-etage woning met ruime kamers, tuin en moderne voorzieningen
Deze betoverende bel-etage woning biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie, met royale ruimtes en moderne voorzieningen die zorgen voor een comfortabele levensstijl. Gelegen in een rustige, maar centraal gelegen buurt, nodigt deze woning met zijn aantrekkelijke eigenschappen en goed doordachte indeling uit om een warm thuis te creëren.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang geeft tot een en aangrenzende berging plus een extra ruimte die voldoende plaats biedt voor een wasmachine en droogkast.
De ruime tuin van 108 vierkante meter is een oase van rust en privacy, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Een handig toilet op deze verdieping draagt bij aan het gemak en comfort voor bewoners en gasten.
Op de eerste verdieping komt u bij de woonkamer die warmte uitstraalt dankzij de authentieke parketvloer en de grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten. De aangrenzende keuken is uitgerust met moderne gemakken, waaronder een gasvuur en vaatwasser, wat de culinaire ervaring verbetert.
Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een smaakvol ontworpen badkamer met toilet, enkele lavabo en douche voor optimaal comfort.
Extra troeven van deze woning zijn de PVC dubbele ramen die zorgen voor uitstekende isolatie en energie-efficiëntie. De ramen en de voordeur werden in dece

Get in touch