Town-house for sale

429000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11187956
Immoweb code : 11187956

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
238 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
KIJKDAG GEANNULEERD

Deze leuke gezinswoning in de gezellige Hof van Rieth wijk in Mortsel werd gebouwd in 1961 en grondig gerenoveerd in 2021. Er is een mooie en zonnige oost georiënteerde tuin met een groen uitzicht. Gelegen op wandel- en fietsafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en dorpscentrum Mortsel en Edegem (Mobiscore 8.7)!

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime hal, waskamer met toilet, berging en een uitbouw veranda met veel licht en ruimte naar de tuin. Daarnaast is er ook een ruime garage met veel bergruimte en een elektrische sectionale poort.

Op de 1ste verdieping bevindt zich de lichtrijke woonkamer, waar je binnen komt via een mooie glazen stalen deur. De woonkamer bevat plek genoeg voor een zithoek, eetkamer en een speelhoek/bureau. De open keuken is volledig uitgerust. Vanuit de leefkamer kan je een groot omheind terras betreden met uitzicht en trap naar de tuin. Daarnaast is op deze verdieping opnieuw een apart wc.

De 2e verdieping bestaat uit drie kamers met rolluiken, aparte wc en badkamer uitgerust met bad, douche en lavabo. Daarnaast is er ook nog een zolder met potentieel (met eventueel mogelijkheid tot het inrichten van een extra kamer).

Get in touch