Town-house for sale

439000€

3 bedrooms 168 square meters

Immoweb code : 11374477
Immoweb code : 11374477

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
168 square meters livable space
186 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare woning vinden we op de grens met Edegem en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Op wandelafstand van het openbaar vervoer, scholen, winkels, de wekelijkse markt, fort IV.

We betreden de woning via een ruime inkomhal met natuurlijke lichtinval. De gang biedt toegang tot de garage. Deze is voorzien van een elektrische poort en aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Verder vinden we op het gelijkvloers de badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Op het einde van de gang bevindt zich de zeer ruime masterbedroom (21m2) met rechtstreekse toegang tot de tuin via een groot schuifraam.
Op het terras kan je heerlijk genieten van een koffietje in de ochtendzon. S avonds kan je gezellig aperitieven achterin de tuin.

Terug binnen bereiken we via een brede houten trap de eerste verdieping op parketvloer. Deze werd volledig opengetrokken waardoor er zeer veel lichtinval is. De grote raampartij zorgt voor een rechtstreeks contact met de tuin. Ook vanaf hier is deze eenvoudig te bereiken met een trap vanuit de eetruimte. De open keuken is volledig uitgerust en biedt veel opslagruimte. Via de ruime leefruimte nemen we de trap naar de tweede verdieping.

Hier bevinden zich nog twee slaapkamers 11m2 en 17m2 en een apart toilet.
Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en ramen met een ingebouwd vliegenraam.

De woning beschikt verder nog over een opbergzolder en een droge kelder.

Afspraak plannen via [email protected] of 0494/07.55.00

Get in touch