Town-house for sale

450000€

3 bedrooms 192 square meters

Immoweb code : 11410963
Immoweb code : 11410963

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
192 square meters livable space
146 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare Bel-etage bevindt zich in een rustige wijk in Mortsel, op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer.
De woning beschikt over een oprit waar 2 wagens op kunnen parkeren en eveneens over een garage.
U betreedt de woning via een ruime inkomhal, die voorzien is van een uitgebreide vestiaire. Achter de garage is er een multifunctionele ruimte die momenteel dienst doet als speel- en sport ruimte. Ook bevindt zich hier de wasruimte. Vanuit deze ruimte kan u de groene tuin betreden. Daarnaast bevindt er zich op het gelijkvloers ook nog een bureauruimte.
Op de eerste verdieping vindt u het toilet en een ruime, open, leef- en woonruimte. De ingerichte keuken geeft uitzicht op de tuin en door de vele ramen heeft u veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel.
Op de 2e verdieping vindt u de badkamer met ligbad en douche., drie slaapkamers en een volledig ingerichte dressing.

De woning heeft een EPC B (geen directe renovatieverplichting). De woning beschikt over rolluiken. Het dak werd volledig vernieuwd en extra geïsoleerd in 2020. De gasketel werd vernieuwd in 2018 en recent nog gekeurd.

U kan de woning komen bezichtigen, na telefonische afspraak op het nummer 0472/419670, zaterdag 1/6 of zondag 2/6. Opgelet: op zaterdag 1/6 is het eveneens garageverkoop in de wijk dus kan het drukker zijn dan normaal.

Get in touch