Town-house for sale

365000€

5 bedrooms 199 square meters

Immoweb code : 11278154
Immoweb code : 11278154

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
199 square meters livable space
335 square meters of land

Description

Bel-étage

Sorry, there is no English translation. Instapklare bel-etage met vijf slaapkamers te koop in Zwijndrecht!
Locatie: Dit huis te koop is gelegen op een zeer centrale ligging, aan de Constant van Goeystraat in Zwijndrecht.
De verbindingswegen, het openbaar vervoer, de winkels en horeca alsook de E17 naar Antwerpen en Gent zijn binnen handbereik.
Omschrijving: Dit huis is te betreden via de inkomhal die ons toegang geeft tot zowel de garage als de bovenverdieping. Naast de garage (19m²) vinden we op het gelijkvloers een toilet, twee bergingen en de achteraf bijgebouwde slaapkamer van 13m². Deze slaapkamer beschikt over een wastafel en een achterdeur in directe verbinding tot de tuin. Ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld kangeroewoning of voor inwonende familie. Op de eerste verdieping vinden we de living met keuken (50m²) terug. Annex de keuken is een terras met trap die toegang geeft tot de tuin.
Op de tweede verdieping bevinden zich vier slaapkamers van 11m², 12m² , 7m² en 7m² en een badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel.
Bijzonderheden:
- EPC-label: C
- ruime tuin met achteringang en mogelijkheid tot plaatsen garage/gebouw
- vernieuwde ramen
- bewoonbare oppervlakte 199m² cfr. EPC
- gelegen in pfasgebied
Bent u op zoek naar een huis of ander vastgoed te koop in Zwijndrecht? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvast

Get in touch