Triplex for sale

525000€

5 bedrooms 148 square meters

Immoweb code : 11349727
Immoweb code : 11349727

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
148 square meters livable space
Floor : 1

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. In Residentie “Gustav Klimt”, krijg je een origineel gebouw met authentieke elementen, én een vergund triplex appartement dat werd gerenoveerd. In de gemeenschappelijke inkomhal beneden heb je hoge plafonds met sierlijsten, een originele houten trap en een grijze natuurstenen vloer. Het appartement zelf stap je binnen op de eerste verdieping, met een eerste kamer op de tussenverdieping. Verderop in de hal heb je een apart gastentoilet. Je komt binnen in de leefruimte. Achteraan heb je de open keuken, die met zijn witte greeploze frontjes en werkblad in composiet met marmerlook tijdloos oogt en volledig is geïnstalleerd. Je hebt hier een inductievuur, dampkap, oven van Siemens, koelkast, diepvriezer en veel kastruimte.

De eerste badkamer bevindt zich op de tweede tussenverdieping, op een lichtgrijze vloertegel en een zwarte wandtegel in marmerlook. Je hebt hier een design ligbad, een strakke inloopdouche met matzwarte kraan en regendouche, een hangtoilet, dubbele lavabo met meubel, en een handdoekenradiator.
Op de tweede verdieping bevinden zich slaapkamer twee en drie. Op de derde en bovenste verdieping heb je een tweede badkamer met een inloopdouche, een hangtoilet, lavabo met meubel en handdoekenradiator. Aan de voorzijde heb je nog een vierde slaapkamer, met een vijfde slaapkamer aan de achterzijde. Bovendien heb je op deze verdieping een aansluiting voor je wasmachine en droogkast.

Meer info: https://www.immovasta.b

Get in touch