Triplex for sale

378000€

3 bedrooms 138 square meters

Immoweb code : 11165820
Immoweb code : 11165820

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
138 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruim en energiezuinig triplexappartement (bouwjaar 2017) gelegen in een kleinschalige residentie met een prachtig uitzicht op het Lembeekpark en Hallerbos.

Bij de bouw werd de focus gelegd op kwaliteit en duurzaamheid.
Zo werd het buitenschrijnwerk voorzien in driedubbele beglazing, de master bedroom en leefruimte voorzien van airconditioning (koelen en verwarmen), beschikt deze triplex over eigen zonnepanelen met een terugdraaiende teller en voldoet deze triplex aan de BEN norm (bijna energie neutrale woning).

Op de eerste verdieping: inkom met vestiaire en toilet, leefruimte en open keuken (47m²), een eerste berging naast de keuken ( 3 m²), een tweede berging naast de leefruimte ( 3 m²) en een zuid-oost gericht terras.
Op de tweede verdieping: nachthal, 3 slaapkamers (waarvan momenteel één als dressing is ingericht), apart toilet, badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, afzonderlijke technische ruimte.
Op de zolderverdieping: volledig afgewerkte zolder die kan dienen als 4e kamer of home office (te bereiken via zoldertrap).

Het gebouw bestaat slechts uit 4 wooneenheden waardoor het beheer in eigen handen is en er geen syndicus of vaste kosten zijn.

Vrij bij akte.



Get in touch