Villa for rent

2400€ per month

3 bedrooms 187 square meters

Immoweb code : 11359829
Immoweb code : 11359829

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
187 square meters livable space
700 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze authentieke villa werd een twintigtal jaren geleden gebouwd in het residentiële Afsnee. De prachtige woning ligt op een perceel van 700m² die ten volle benut werd. De oase van rust die de perfect aangelegde tuin biedt, is een absolute meerwaarde. Dit in combinatie met de materiaalkeuze binnenin, vormt een unieke eigendom.

De leefruimte is de perfecte binnenkomer. Met z'n volle eiken vloer, authentieke haard en prachtige lichtinval, wordt de sfeer in de woning meteen op de kaart gezet. Aansluitend, en centraal in de woning, bevindt zich de keuken. Wederom een aangename lichtinval en een perfecte connectie met zowel het terras als de (wijn)kelder en garage.
Het gelijkvloers wordt vervolledigd door de master bedroom. Ook deze wordt gekenmerkt door een sublieme lichtinval. Daarbovenop geniet deze van een aansluitende dressing en ensuite badkamer met douche en ligbad.

Op de verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers. Ook hier staat het authentieke centraal. De mooie balken werden mooi verwerkt in het geheel. Bovendien hebben beide slaapkamers een douchekamer ter beschikking. Dit alles zorgt voor een unieke flow doorheen deze eigendom.
Het totaalplaatje maakt dat dit een exclusieve verhuur wordt van een sublieme woning.
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Piet via 0471/48.65.17 of [email protected]

Get in touch