Villa for sale

598000€

5 bedrooms 320 square meters

Immoweb code : 11332621
Immoweb code : 11332621

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
320 square meters livable space
1523 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Bent u op zoek naar een ruime woning met charme, lichtinval en veel potentieel ? Dan is deze open bebouwing uit 1989 met mooie tuin en apart garagegebouw misschien wel wat u zoekt.

Ligging
Deze woning is gelegen te Achtermaal en heeft dus goede verbindingen naar de E40 & het centrum van Nieuwerkerken. Natuur rondom, de straat is enkel toegankelijk voor eigen bewoners. Rondom 'landschappelijk waardevol agrarisch gebied', dus er kunnen nog weinig huizen bijkomen.

Indeling
De woning heeft zeer grote volumes -bewoonbare oppervlakte van 320m²- en geniet rondom van veel lichtinval. De hoofdwoning heeft een inkomhal met apart toilet en koele berging. De leefruimte is zeer ruim en heeft een vide met trap naar de bovenliggende vertrekken. Naast de keuken nog een wasplaats met extra bergruimte.

Verder op het gelijkvloers 2 slaapkamers, waarvan 1 met ensuite badkamer. Vanuit de woning is er rondom zicht op de volgroeide mooie tuin. Dankzij de hagen, begroeiing en positionering van de woning op het perceel, is er zeer veel privacy!

De bovenverdieping is zeer ruim en telt 2 polyvalente ruimtes, 3 slaapkamers en nog een badkamer. De garages zitten in een apart gebouw met nog een extra bergruimte. Beide gebouwen hebben een zolder voor extra bergruimte. Er is geen kelder voorzien.

Afwerking
De woning heeft reeds een gunstige EPC. Mits opfrissing van het interieur wordt deze woning ongetwijfeld uw droomhuis.

Voor meer informatie of een bezoek t…

Get in touch