Villa for sale

595000€

3 bedrooms 186 square meters

Immoweb code : 11044925
Immoweb code : 11044925

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
186 square meters livable space
2491 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Top Woning: open bebouwing, gelegen in het landelijke Asbeek met goede verbinding naar het centrum van Asse, handelszaken, scholen en andere faciliteiten.
Deze instapklare villa staat op een grondoppervlakte van 24a91ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 186m2 en is gebouwd volgens de traditionele bouw.
De woning omvat een ruime inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer die uitgeeft op het terras en de prachtige tuin.
De keuken is volledig geïnstalleerd en heeft alle apparaten ter beschikking. De keuken geeft uit op de praktische berging met voorziening om een extra koelkast of diepvriezer te plaatsen, alsook wasmachine en droogkast.
Via de berging vind je de weg naar de veranda met zicht op en toegang tot de tuin en terras. Bijzonder aan deze ruimte is dat de veranda verwarmd is en ook gebruikt kan worden tijdens de minder warme dagen.
De garage is ruim genoeg voor 1 wagen binnen en geeft ook toegang tot de berging onder de trap.
Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers waarvan één aansluitend een dressing heeft. Op de hal boven is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een bureau waardoor deze ruimte optimaal benut wordt.
De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad en toilet.
Ook is er een zolder die als berging kan dienen en bereikbaar is via een uitschuifbare ladder.
De tuin is perfect om te genieten van de landelijke omgeving en rust. Er is ook voldoende ruimte in het tuinhuis voor het bewaren van tuingerief en andere gereedschappen.

Get in touch