Villa for sale

2500000€

5 bedrooms 339 square meters

Immoweb code : 11345260
Immoweb code : 11345260

Overview

5 bedrooms
4 bathrooms
339 square meters livable space
7429 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze karaktervolle en authentieke eigendom, gelegen in de landelijke omgeving van Damme, op een royaal perceel van 7.429 m² te midden van een prachtig groen landschap. Deze schitterende eigendom is vernieuwd en combineert moderne voorzieningen met behoud van haar oorspronkelijke charme.

Het hoofdgebouw bestaat uit een ruime inkom met een gezellige gashaard en een apart toilet. De woonkamer is voorzien van een gas-openhaard, en de zonnige eetplaats met open keuken biedt een prachtig uitzicht op het terras en de tuin. Er is tevens een handige wasplaats aanwezig. De eerste slaapkamer beschikt over een aansluitende badkamer en ingemaakte kasten, terwijl het bureau en de tweede slaapkamer elk een eigen badkamer hebben. De derde slaapkamer heeft een aansluitende douchekamer.

Het bijhuis omvat een salon/slaapkamer, douchekamer, geïnstalleerde keuken en een multifunctionele ruimte.

Het vierde gebouw is een stal voor dieren, omringd door een weide. Buiten zijn er parkeerplaatsen voor meerdere wagens. Het eigendom is uitgerust met een domoticasysteem, vloerverwarming en andere moderne technologieën. De prachtig aangelegde tuin completeert het geheel.

Deze multifunctionele hoeve met bijgebouwen geniet van een centrale ligging, op slechts 10 minuten van zowel Knokke als Brugge. Een unieke combinatie van landelijke rust en toegankelijkheid tot bruisende steden.

Dit pand IS NIET onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Consul

Get in touch