Villa for sale

1200000€

4 bedrooms 492 square meters

Immoweb code : 11350333
Immoweb code : 11350333

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
492 square meters livable space
2080 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige villa in De Panne is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. De open bebouwing, met een bewoonbare oppervlakte van 492 vierkante meter, beschikt over vier slaapkamers, drie badkamers, een lift, en een garage. Het bouwjaar van de woning is 2000 en de EPC-waarde is 249, wat resulteert in een energielabel C. De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 2.080 vierkante meter, wat zorgt voor veel privacy en ruimte.

De tuin van deze villa is een waar paradijs. Met vier terrassen omringd door groen, is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en privacy die deze woning biedt. De tuin is mooi aangelegd en biedt veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten en entertainment.

De villa is omgeven door prachtige natuur en duinen(Natuurreservaat De Westhoek), waardoor het de perfecte locatie is voor wie op zoek is naar een rustige omgeving, maar toch dicht bij alle nodige voorzieningen wil wonen.

Natuurreservaat De Westhoek in De Panne is het grootste aaneengesloten duinmassief van onze kust. De Westhoekwandelroute gaat van het Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne naar het Calmeynbos, een 55 ha groot duinbos dat aan het begin van de 20ste eeuw werd aangeplant. Via de residentiële Westhoekverkaveling stappen we naar het strand. Daarna volgen we de kustlijn tot aan het natuurreservaat De Westhoek dat aanleunt tegen de grens met Frankrijk. In dit beschermd landschap doorkruisen we verschillende duintypes. Kale duinruggen wi

Get in touch