Villa for sale

Make an offer starting from 399000€

4 bedrooms 195 square meters

Immoweb code : 11198707
Immoweb code : 11198707

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
195 square meters livable space
597 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een energiezuinige woonst? Wij hebben wat u zoekt!

De woning is voorzien van zonnepanelen met groene stroomcertificaten en terugdraaiende teller en een zonneboiler. Met de ruime slaapkamers, grote tuin en de kwalitatieve afwerking in hout is deze woonst een echte topper.

Indeling:
-GLV: via de inkomhal (15m²) kan u rechtstreeks naar de ruime woonkamer (40m²) met open haard. Aansluitend bevindt zich de open keuken (27m²) die volledig is uitgerust met toegang tot de kelder(5m²) . Via de keuken heeft u een mooi zicht op de tuin (230m²) met pergola. Wanneer we terug via de inkomhal gaan, komt u uit op de badkamer (14m²) uitgerust met een ruim ligbad en inloopdouche. Verder zijn er een apartgastentoilet (2m²) en een ruime garage (25m²) voorzien.
1steV: langs de nachthal (31m²) komt men uit in 3 ruime slaapkamers (17-13-13m²) en een extra toilet (2m²). De volledige verdieping werd voorzien van een hoogwaardig parket. In elke ruimte is er een elektrische zonnewering voorzien.
Zolder: op de zolder bevinden zich een extra slaapkamer (25m²) en een bergruimte (12m²). De woning werd volledig voorzien van zonneweringen, een airconditioning, centraal stofzuigsysteem en is telkens met de beste hout en steenmaterialen afgewerkt. Voor zelfstandigen is een extra hoge carport voorzien en zwaardere elektrische voorziening aanwezig.
Bent u op zoek naar een ruime woning met veel mogelijkheden? Aarzel niet ons om ons te contacteren.

Get in touch