Villa for sale

565000€

3 bedrooms 295 square meters

Immoweb code : 11292648
Immoweb code : 11292648

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
295 square meters livable space
2314 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen langs de oever van de Schelde in Baasrode, wacht deze karaktervolle villa op een nieuwe eigenaar om hier nieuw leven in te blazen. De woning werd opgetrokken op een zonnig, zuidwestelijk perceel van maar liefst 2.314 m².

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, die leidt naar de charmante leefruimtes. De gelijkvloers omvat een mooie eetruimte, een gezellige salon met open haard en een sfeervolle bibliotheek. Grenzend aan de eetruimte bevindt zich de keuken, met toegang tot de kelder en wasruimte. Daarnaast is er een handige inpandige garage met berging voor extra gemak.

Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime masterbedroom met eigen badkamer en twee kinderkamers met een gedeelde badkamer. Een van de kinderkamers biedt toegang tot een speelkamer/hobbyruimte. Bovendien is er nog een dressing die eventueel kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer en een ruime opbergzolder boven de garage.

Bent u op zoek naar een charmante woning met een zonnige, grote tuin? Een villa om uw eigen stempel op te drukken en uw thuis van te maken? Contacteer ons gerust voor meer informatie of om een bezoek in te plannen.

Get in touch