Villa for sale

630000€

5 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 11397050
Immoweb code : 11397050

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
240 square meters livable space
837 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Charmante en gezellige open bebouwing met grote afzonderlijke garage, gelegen op een gemakkelijk bereikbare, rustige én groene locatie, dichtbij Gent.

De woning bevat op het gelijkvloers een indrukwekkende inkomhal met gastentoilet, een aangename leefruimte met aangrenzende veranda en terras, een grote ingerichte keuken met aansluitend een wasplaats en een droge kelderruimte. Verder is er op het gelijkvloers een slaapkamer, een bureau en een badkamer met dubbel was meubel en recent gerenoveerde inloopdouche.
Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers en een heel grote mancave. Op die verdieping ook een natte cel, met een klein wasmeubel.

De woning is voorzien van alle comfort en wordt centraal verwarmd met gas. In de ruime tuin staat achteraan een leuk prieeltje. Er is een grote garage, en ook een extra parkeerplaats vooraan en achteraan.
De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 837 m². De woning beschikt eveneens over 21 zonnepanelen (ca. 3500 kWh), een zonneboiler en een alarminstallatie. Er is een geboorde put met water die je kan gebruiken voor de tuin en de toiletten.

Meer informatie via [email protected]
Bezoek op afspraak.

Get in touch