Villa for sale

620000€

3 bedrooms 272 square meters

Immoweb code : 11278101
Immoweb code : 11278101

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
272 square meters livable space
1295 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze moderne en comfortabele villa werd gebouwd in 2004 op een oppervlakte van 13a en is technisch, praktisch en energiebewust uitgerust. Er werden kwalitatieve materialen gebruikt zoals parketvloer, graniet, aluminium ramen, ingebouwde spotjes en ingebouwd schrijnwerk. Deze maken van het geheel een prachtige, functionele woning en stralen klasse en rust uit. Extra comfort wordt geboden dankzij de vloerverwarming, waskoker naar de kelder, gashaard, ingebouwde wijnkoelkast, zonnepanelen en de recent aangelegde tuin met extra overdekt terras en jacuzzi (overname te bespreken).
Deze architecturaal hoogstaande woning heeft een groene ligging in een verkeersarme straat!

Via de voordeur heeft u toegang tot de ruime hall, garage voor 2 wagen met berging, wasruimte en trap naar het gelijkvloers.
Op het gelijkvloers bevindt zich de gezellige zithoek met gashaard en bureauruimte, de eethoek en de open keuken die uitgerust is met alle moderne toestellen. Naast de keuken is er nog een praktische berging.
Door het grote schuifraam heeft u steeds een vrij zicht op het terras.

Boven is er een volledig vernieuwde douchekamer, 3 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten, waarvan de master slaapkamer is uitgerust met een ensuite badkamer en dressing.
Op deze verdieping is nog een extra ruimte die polyvalent kan gebruikt worden.
De connectie met de tuin is ook hier behouden dankzij de grote ramen met vrij zicht op de tuin.

Aarzel niet en kom deze prachtige woning zelf ontdekken!

Get in touch