Villa for sale

2300000€

4 bedrooms 393 square meters

Immoweb code : 11319871
Immoweb code : 11319871

Overview

4 bedrooms
4 bathrooms
393 square meters livable space
900 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige villa werd in 2014 gebouwd op een zonnig west georiënteerd perceel. De afwerkingsgraad en materiaalkeuze zijn van de hoogste graad. De woning is gelegen op een toplocatie, op een boogscheut van het centrum van Edegem. Het is werkelijk onmogelijk om deze woning in een paar zinnen te beschrijven zonder haar onrecht aan te doen. Doch zullen wij trachten om u zo veel mogelijk informatie te bezorgen. Een bezoek is voor de liefhebber absoluut aangeraden om deze prachtwoning te ervaren. De grote raampartijen (die VOLLEDIG open kunnen), lichte leefruimten en gedetailleerde afwerking zijn indrukwekkend. De smaakvolle inrichting en het wooncomfort zijn perfect op elkaar afgestemd en zijn een fantastische combinatie van moderne architectuur en huiselijkheid.


Indeling gelijkvloers: inkomhal met vestiaire en gastentoilet; open leefruimte/eetkamer/bureau met niveauverschil en open haard; keuken met kookeiland en ingebouwde toestellen; overdekt terras met open haard (35 m²); zwembad in mozaïek met zout-elektrolyse (5 x 10); poolhouse met leefruimte; kleedkamer, wc en buitendouche; technische ruimte; twee garages met ingebouwde kasten;

1ste verdieping: majestueuze trap; 4 slaapkamers met 4 badkamers; ruim terras (37 m²); wasruimte; dressingruimte

De woning beschikt over alle luxe: systeem D ventilatie, branddetectie en alarm, overal airco op de eerste verdieping, vloerverwarming, Sonos systeem binnen en buiten, overal ingemaakte kasten en nog veel meer.

Get in touch