Villa for sale

2 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 10215797
Immoweb code : 10215797

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
196 square meters livable space
23323 square meters of land

Description

Villa met paardenstallen op meer dan 23.000 m² grond

Bent u op zoek naar een prachtig gelegen villa met bijhorende paardenstallen en een enorme weide met sublieme vergezichten die zicht uitstrekt over meer dan 2,3 hectaren? Gevonden!

Indeling:

U komt binnen in de inkom met een apart gastentoilet. Vanuit de inkom heeft u toegang tot de keuken met ontbijtruimte, de zithoek en de living die allemaal mooi overlopen in elkaar waardoor er direct een ruim gevoel gecreëerd wordt. Door de grote ruiten aan de kant van de binnenkoer geniet u van zeer veel natuurlijk licht zonder dat u hiervoor privacy moet afgeven. Verder hebben we op het gelijkvloers nog een berging/wasplaats en een enorme garage die voorzien is voor drie wagens.

Op het eersteverdiep komt u toe in de nachthal met opnieuw een apart gastentoilet. Hier heeft u toegang tot de badkamer en twee zeer ruime slaapkamers van elk meer dan 20m².

Achter de woning heeft u toegang tot de stallingen voor uw paarden. De stallingen zijn voorzien van 9 vaste boxen, een zadelkamer, een hangaar en een grote hooizolder.

Heeft u interesse in dit exclusief eigendom? Contacteer ons dan gerust!

Get in touch