Villa for sale

620000€

3 bedrooms 206 square meters

Immoweb code : 11305197
Immoweb code : 11305197

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
206 square meters livable space
476 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare, energiezuinige woning is gelegen in een doodlopende straat in het landelijke Erpe, tussen Aalst en Lede.
Er werd aandacht besteed aan energie en een luxueuze afwerking met duurzame materialen (o.a. natuurvloeren) en oog voor detail. Op het perceel van 4 are en 67 ca geniet je doorheen de hele dag van de zon.

Bij het binnenkomen, vind je het gastentoilet en de trap naar de 1e verdieping.?In de leefruimte is plaats voor een grote eettafel, salon en een open bureau. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval en zicht op de tuin met vijver.
De gezellig ingerichte keuken, het hart van de woning, is uitgerust met kwaliteitsvolle Miele toestellen, waaronder stoomoven en inductie kookplaat. Door de grote glaspartijen heb je zicht op de tuin. Verder op het gelijkvloers is een zeer ruime verwarmde wasplaats en garage.

De tuin is aangelegd met verschillende terrassen in blauwe hardsteen en hout. Zeer onderhoudsvriendelijk bovendien;-). Het is een plek om te zijn en te genieten. De aanwezigheid van siergrassen en een vijver geven je een instant vakantiegevoel.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een berging, een op maat gemaakte dressing en badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. ?Er is ook nog een zolder. De woning is vollédig onderkelderd.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen, beslissen we aan wie we verkopen.
Kijkdag: 28/04 op afspraak.
https://te-koop-luxueuze-woning.my.canva.site/erpe-mere

Get in touch