Villa for sale

769000€

4 bedrooms 215 square meters

Immoweb code : 11230500
Immoweb code : 11230500

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
215 square meters livable space
5978 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Idyllisch gelegen villa , top afgewerkt en onderhouden, omringd door een fantastische tuin (perceel ca. 5900 m²) , met privé oprijlaan.
Een oase van rust en privacy door de unieke locatie grenzend aan bosgebied.

De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal met gastentoilet en ingebouwde vestiairekasten.
De woonkamer is uitnodigend en verdeeld in een zitgedeelte met haard en schuifdeur naar buiten, een aparte bureauhoek en een aangebouwde tuinkamer met eveneens een haard, biedt een prachtig uitzicht op de tuin.
De gezellige woonkeuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt toegang tot het terras.
Een praktische bijkeuken en een koele berging completeren het geheel. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote bergzolder.

De tuin is een groen paradijs met vijver, bloementuin, grasperk, bostuin, diverse terrassen, waaronder één met pizza-oven, en een boomgaard met fruitbomen.
Een ruime garage biedt plaats aan vier auto's en is voorzien van elektriciteit, wateraansluiting, betonvloer, sectionaal poort en aparte deur.
Verder zijn er een tuinberging, houtopslag en een grote hondenren met luxe hondenhokken.

Bijzonderheden zijn onder andere het bouwjaar (1963) en latere uitbreidingen, de alarminstallatie, camerabeveiliging, waterput met sproei-installatie, kunststof ramen met dubbel glas en vliegenramen, omheinde tuin, buitenverlichting, rolluiken, domotica,

Get in touch