Villa for sale

980000€

5 bedrooms 504 square meters

Immoweb code : 11299048
Immoweb code : 11299048

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
504 square meters livable space
1938 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Deze karakteristieke villa straalt klasse uit met een goed onderhouden interieur, prachtige materialen en een weelderige tuin. Met zijn royale indeling biedt het diverse mogelijkheden en geniet het van een toplocatie in het centrum op een perceel van ongeveer 1.938 m².

Begane grond:
Een indrukwekkende inkomhal leidt naar de leefruimte, keuken, bureaugedeelte/vergaderruimte en een appartement. De leefruimte is verdeeld over twee niveaus met een zitkuil rondom de haard, verbonden met een grote tuinkamer die uitkijkt op het groen. Een smeedijzeren draaitrap leidt naar een veelzijdige ruimte. De keuken is apart en volledig uitgerust, met een deur naar buiten. Het appartement heeft een open keuken, woon-en slaapgedeelte, badkamer en aparte ingang.

Eerste verdieping:
Een eiken trap leidt naar vijf slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met ligbad en douche, en de andere met douche.

Kelder:
De kelder is opgedeeld in een c.v.-ruimte, wijnkelder en voorraadkelder.

Tuin:
Een prachtig onderhouden tuin past perfect bij de sfeer van de woning, met aangelegde perken, hagen en terrassen voor volledige privacy. Een dubbele garage bevindt zich in een apart gebouw.

Bijzonderheden:
Onderhevig aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie kan de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap worden geraadpleegd.

Get in touch