Villa for sale

320000€

3 bedrooms 223 square meters

Immoweb code : 11154828
Immoweb code : 11154828

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
223 square meters livable space
819 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Goed gelegen OB met 3 slaapkamers op 819m²

Deze woning dateert van 1992 en kan u verder opfrissen naar persoonlijke smaak.

Ligging: De woning is gelegen in een rustige woonwijk te Oosterlo (Geel) met alle faciliteiten in de omgeving. Tevens is de E313 vlot bereikbaar en is er een goede verbinding naar de omliggende gemeentes (Mol, Geel, Meerhout,..).

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, inpandige garage, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder.

Omschrijving: U betreedt de woning via de ruime inkomhal die uitgeeft op de leefruimte. Deze ruimte geniet van zeer veel licht door de grote raampartijen en staat in rechtstreekse verbinding met de keuken. Hier heeft u ook nog een gezellige ontbijthoek. Via de keuken bereikt u de inpandige garage en een handige aparte ruimte waar u voldoende kan stockeren. Het omvormen naar een bureau voor thuiswerk gaat hier ook perfect. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers aanwezig en een badkamer bestaande uit ligbad, wastafel, inloopdouche en toilet. Verder is er nog een zolder aanwezig voor extra opbergruimte.
De woning beschikt tevens over een volledig omheinde en zuid-oost gerichte tuin. In de tuin is er nog een ruimte tuinberging die tevens kan ingedeeld worden als hobbyruimte of een ideale plek vormt voor iemand die een bijberoep uitoefent.

Kortom een echte aanrader voor wie op zoek is naar een gunstig gelegen woning met mogelijkh

Get in touch