Villa for sale

665000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11378241
Immoweb code : 11378241

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
1227 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontsnap aan de drukte en geniet van de rust in deze prachtig gelegen villa, verscholen tussen de muur en de majestueuze Bosberg, te midden van de weelderige natuur. Slechts 5 minuten verwijderd van het centrum van Geraardsbergen en het provinciaal domein de Gavers, biedt deze locatie het beste van twee werelden - de sereniteit van de natuur en de nabijheid van alle gemakken van de stad.

Met een gunstige ligging op slechts 40 minuten van Brussel en 38 minuten van Gent, biedt deze villa niet alleen een idyllische leefomgeving, maar ook een uitstekende bereikbaarheid tot belangrijke stedelijke centra.

De villa beschikt over 4 ruime kamers, twee ingerichte badkamers, 2 toiletten, een gezellige living met een knisperend haardvuur, een volledig uitgeruste keuken met een uitnodigend kookeiland, uitgebreid met een lichte en luchtige leefveranda, een handige bijkeuken en een overdekt terras - allemaal ontworpen om maximaal comfort en functionaliteit te bieden.

De volledig onderkelderde ruimte biedt plaats aan twee auto's en beschikt over een hobbyruimte, terwijl de zonnepanelen (met een certificaat van 450 euro per 1000 kWh tot 05/2028), de airconditioning boven en de regenwaterput van 10.000 liter bijdragen aan een duurzame en energiezuinige levensstijl.

Buiten wacht een prachtig aangelegde tuin met een groot terras, waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur.

Neem contact op voor meer informatie en bezichtiging.





Get in touch