Villa for sale

3 bedrooms 255 square meters

Immoweb code : 10688145
Immoweb code : 10688145

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
255 square meters livable space
2449 square meters of land

Description

Charmante villa met zwembad op een perceel van 2.449 m²

Deze charmante villa met buitenzwembad is gelegen in het bosrijke Haasdonk op een perceel van maar liefst 2.449 m².



Deze instapklare villa omringd door groen, werd gebouwd met hoogwaardige materialen en werd steeds perfect onderhouden. Het is zeer leuk vertoeven in de mooi aangelegde tuin met zwembad in L-vorm.

Dankzij de hoge plafondhoogte en de vele glaspartijen heerst er doorheen de hele villa een lichtrijk gevoel en wordt de natuur bijna letterlijk naar binnen gehaald.

De villa is tevens uitstekend bereikbaar via de E17 en de N70.

De indeling is als volgt: via de voordeur met linteel in Franse natuursteen bereikt u de inkomhal. Via de inkomhal heeft u toegang tot de leefruimte en de keuken.

De lichtrijke eet- en leefruimte (voorzien van een mooie haard met houtcassette) werd afgewerkt met een massieve parket. Aansluitend aan de leefruimte met groot schuifraam, bevindt zich de tweede zithoek met elegante, gebogen ramen die uitkijken over het zwembad.

De volledig geïnstalleerde keuken met ontbijtruimte beschikt over twee bergingen. Wanneer u verder doorloopt bereikt u de dubbele garage.

De drie slaapkamers bevinden zich aan de rechterkant van de villa. De grootste slaapkamer beschikt over een ensuite badkamer en werd afgewerkt met marmer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, een dubbele lavabo en een toilet.

Deze kamer heeft een prachtig uitzicht op de tuin met zijn mooie bomen.

De tweede en eveneens ruime slaapkamer heeft een wand met ingemaakte…

Get in touch