Villa for sale

949000€

5 bedrooms 365 square meters

Immoweb code : 11195848
Immoweb code : 11195848

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
365 square meters livable space
3302 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze indrukwekkende hoeve met 5 slaapkamers, ruime leefkeuken, gezellige woonkamer, polyvalente ruimte en garage is gelegen op een groen domein met rustgevend uitzicht op achterliggend natuurgebied. De woning biedt vele mogelijkheden, zoals praktijkruimte, creëren van aparte studio, etc.
Hier geniet u van ruimte en rust op een interessante locatie in Herentals.

Deze villa is gerenoveerd in 2023 met behoud van de authentieke elementen van deze hoevestijl maar biedt anderzijds de luxe van een hedendaagse woning.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de gezellige inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte. Via de charmante houten schuifdeur heeft u toegang tot de nieuwe luxueuze keuken, voorzien van combi-microgolfoven, oven, inductievuur, vaatwasmachine, Amerikaanse koelkast met vriezer en granieten werkblad. De aansluitende leefruimte is zeer sfeervol door de houten balken die behouden zijn gebleven en de prachtige sierschouw met houtkachel. Achteraan de woning bevindt zich een afgescheiden gedeelte dat toegankelijk is zowel via een aparte inkom als via de hoofdwoning. Deze unit bestaat uit een gelijkvloerse kamer die momenteel dienst doet als bureauruimte en een kamer op de eerste verdieping met wateraansluiting. Dit stuk is ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep of creëren van een gastenverblijf.
Overigens bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping de garage.

Eerste verdieping:
De bovenverdieping is voorzien van 3 slaapkamers, apart toilet en nieuwe badkam

Get in touch