Villa for sale

649000€

4 bedrooms 231 square meters

Immoweb code : 11334413
Immoweb code : 11334413

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
231 square meters livable space
1000 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze prachtige vrijstaande woning in Hoogstraten, perfect gelegen op een ruim perceel van ca. 1000 m2 op wandelafstand van het bruisende centrum. Met een schilderachtig uitzicht over uitgestrekte velden, biedt deze woning een ideale mix van rust en de nabijheid van alle voorzieningen.

Indeling: Via de inkomhal met separaat toilet betreden we de lichte en luchtige leefruimte op parketvloer. De recent gerenoveerde keuken met eiland is voorzien van de gebruikelijke toestellen en veel werkruimte. Een handige wasberging, werkplaats en garage voor één wagen maken het plaatje op de begane grond compleet.

De eerste verdieping omvat vier ruime slaapkamers, geschikt voor een groter gezin. De recent gerenoveerde badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een ligbad, een aparte douche en een toilet.

Een zolder, bereikbaar via een vlizotrap, biedt extra opbergruimte.

Met een recente condensatieketel en zonnepanelen die het energieverbruik aanzienlijk verminderen, is in deze woning gedacht aan duurzaamheid.

De woning is uitstekend onderhouden!

Kortom, deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl in een prachtige landelijke omgeving, met alle gemakken van de stad op wandelafstand.

Get in touch