Villa for sale

499000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11247873
Immoweb code : 11247873

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
630 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtig gerenoveerde alleenstaande villa vinden we in een residentiële buurt op wandelafstand van een lagere school en het centrum. De volledige instapklare villa op een compact zuid-west gericht perceel van 630m2 heeft 2 volwaardige verdiepingen, een zolder en een kelder. Naast de villa bevindt zich een garage die ook kan dienst doen als atelier of werkruimte. Met zijn grote ramen aan de voor- en tuinzijde, baadt het huis de ganse dag in het zonlicht. De inrichting is stijlvol en gerenoveerd met duurzame materialen.

De villa biedt een woonoppervlakte van 220m² en bestaat op het gelijkvloers uit een mooie inkomhal met toilet en vestiaire in oude blauwe waaltjes. Een lichtrijke leefruimte verdeeld in zithoek met haard, een ruime eetplaats en geïnstalleerde keuken. Deze ruimtes zijn allemaal voorzien van eerste keus eiken parket. De woning is volledig afgewerkt en geschilderd. De ramen zijn voorzien van nieuw isolerend dubbel glas en rolluiken. Vanuit de keuken ga je naar een dubbele kelderruimte.

Het eerst verdiep is volledig in parket en bestaat uit een moderne badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet, 3 grote slaapkamers waarvan één master bedroom. Via een vaste trap ga je naar de ruime zolderverdieping, met mogelijkheid tot inrichten van één of twee kamers en één badkamer.




Get in touch