Villa for sale

795000€

3 bedrooms 225 square meters

Immoweb code : 11343719
Immoweb code : 11343719

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
225 square meters livable space
1015 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Langsheen een mooie laan in een zeer rustige, bosrijke omgeving n het begeerde parkdomein "Torfbroek/Ter Bronnen" bevindt zich deze instapklare en karaktervolle villa in landelijke stijl met “Zoute” allures en met 3 (slaap)kamers, bureau en apart (thuis)kantoor/kabinet. Topligging op korte afstand van Zaventem/ring Brussel, goede verbinding met Antwerpen en Leuven en nabij supermarkt, school, sportcentrum en golfterrein.
De aparte multifunctionele ruimte van 40m² in de achtertuin met eigen toegang en parking via een achterliggend straatje, is ideaal als (thuis)kantoor of ifv vrij beroep. Het is volledig ingericht met grote ramen uitkijkend op de tuin, vloerverwarming, kitchenette en berging.
Via de inkomhal met vestiaire kast komt men in de lichtrijke woonkamer die gezelligheid ademt, uitgerust met volmassief eik parket en houtkachel. De leefruimte omvat een zit/leeshoek met daarachter een bureauruimte (mogelijk in te richten als gelijkvl slpk) en een eetplaats die verbinding maakt met de kkn en met toegang tot het Z-terras.
De recente keuken is voorzien van alle comfort. Naast de keuken bevindt zich een zeer ruime berging. Het gelijkvl verder een ruime badkamer Op het verdiep 3 slpk en toilet.
Bij de totaalrenovatie in 2016 .... Benieuwd naar meer? Lees verder op onze website https://www.exclusivehousing.be/
Interesse in deze uitzonderlijke woning met toplocatie? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Prijs excl. registratie- en notariskosten.

Get in touch