Villa for sale

1345000€

5 bedrooms 527 square meters

Immoweb code : 11147318
Immoweb code : 11147318

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
527 square meters livable space
6975 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Exclusieve Villa met Zwembad, Poolhouse en Parktuin:

Deze indrukwekkende villa betreed je via een ruime inkomhal met toilet en vestiaire, met vide. De riante leefruimte biedt een zithoek met open haard, eethoek en een veelzijdige zit/lees/werkhoek. De grote leefkeuken, voorzien van moderne inbouwapparatuur, heeft een aparte eethoek. Een bureelruimte en een ruime bergkelder bevinden zich op een lager niveau, inclusief wijnkelder en wasplaats.

De achterinkom met ingemaakte kasten leidt naar de inpandige garage (momenteel ingericht als semi-professionele keuken) en een fietsenberging. Op de eerste verdieping vind je de Masterbedroom met ingemaakte kasten, tuindeuren naar het dakterras, dressing en luxe badkamer. Ook zijn er nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer. Een grote polyvalente ruimte met aanpalende badkamer en een geïsoleerde zolder zijn bereikbaar via een vaste trap.

In de tuin, bij het zwembad, staat een volwaardig poolhouse met een open leefruimte, vide, gashaard, sauna, doucheruimte, keuken, toilet en een open slaapruimte bereikbaar via een vaste trap. Onder het gebouw bevindt zich een grote garage. De villa wordt omringd door een prachtige parktuin met zonneterras, vijver en uitgestrekte gazons. Het geheel is omheind met automatische toegangspoort, tuinverlichting en een uitgebreid irrigatiesysteem. Oppervlaktes zijn indicatief en gebaseerd op het EPC.

Get in touch