Villa for sale

870000€

4 bedrooms 420 square meters

Immoweb code : 11367986
Immoweb code : 11367986

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
420 square meters livable space
10718 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze schitterende langgevelhoeve is gelegen in alle rust op ca 10.718 m² grond op de rand van Turnhout en Tielen. Het eigendom omvat een royale inkomhal, een majestueuze leefruimte met houtkachel, aansluitend de keuken en TV kamer of bureauruime, een ruime veranda, wasplaats, 4 slaapkamers, 2 badkamers, garage met 2 aansluitende carports, bijgebouw en magnifieke tuin.

Gelijkvloers:
We betreden de villa via een charmante inkomhal met apart toilet en originele bakoven. Links betreden we de majestueuze leefruimte afgewerkt tot in het dak waarvan de balken zichtbaar zijn gelaten. De woonkamer is voorzien van parket en een gezellige houtkachel. De aparte keuken is geïnstalleerd en geeft uitzicht over de prachtige tuin. Aansluitend aan het leefgedeelte vinden we een extra TV hoek of bureauruimte terug. In de romantische veranda van 40m² is het heerlijk vertoeven met zicht op de volwassen tuin.
Praktische wasplaats/berging aanwezig.
Verder op de gelijkvloerse verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers terug te vinden waarvan één met aansluitende badkamer.

Verdieping:
De bovenverdieping is toegankelijk via de trap in de woonkamer. Hier vinden we 2 volwaardige slaapkamers terug, alsook een grote overloop waar eventueel een extra slaapkamer gecreëerd kan worden. De tweede badkamer is voorzien van douche en lavabo. De overloop is afgewerkt met ingemaakte kasten.

Tuin:
Op de eigendom is er voldoende plaats voor het plaatsen van wagens. Zo is er een afgesloten garage met aansluitend

Get in touch