Villa for sale

720000€

6 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 11323337
Immoweb code : 11323337

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
260 square meters livable space
2907 square meters of land
Available date : 11/30/2024
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze perfect onderhouden, ruime villa (ca 260m²) met mooie, deels beboste tuin op 29,07a is dankzij de 6 kamers (4 slaapkamers & 2 bureaus), badkamer & douchekamer ideaal voor grotere gezinnen of als woon-thuiswerk combinatie.
De woning bevindt zich in het groen in een rustige straat, niet ver van Keerbergen centrum en heeft een goede connectie naar Haacht/Brussel. Bij het ontwerp van deze villa werd rekening gehouden met veel natuurlijke lichtinval, maximale connectie met de Zuid tuin en functionaliteit van de woning.

Men betreedt de villa via de ruime inkomhal met vide, gastentoilet en bureauruimte (ca 12m²).
De lichtrijke leefruimte uitgerust met Travertin natuursteen vloer en recente pellet kachel geeft een mooi uitzicht op de tuin dankzij de grote raampartijen. Vanuit de eetkamer en aansluitende gesloten keuken is er toegang tot het Zuid gericht terras. De gerieflijke en ruime keuken is voorzien van vitro ceramische kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, ingebouwde friteuse, koelkast, oven en 1,5 spoelbak. Naast de keuken een handige wasplaats met uitgietbak en aansluiting voor wasmachine, droogkast en ruimte voor diepvriezer. Aparte koele berging. De ruime inpandige garage is voor 2 wagens en uitgerust met automatische kantelpoorten.
De verdieping ...Benieuwd naar meer? Lees verder op onze website https://www.exclusivehousing.be/
Vraagprijs exclusief notaris- en registratiekosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten steeds gratis en correct!-

Get in touch