Villa for sale

1245000€

4 bedrooms 154 square meters

Immoweb code : 11391916
Immoweb code : 11391916

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
154 square meters livable space
3290 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bijzondere eigendom met 4 slaapkamers op een groene locatie te Knokke. Deze prachtige hoeve bevindt zich op een groot en zonnig perceel van maar liefst 3290 m². Fenomenale zichten vanuit de woning op de tuin en achterliggende Polders.

De landelijke sfeer en prachtige buitenruimte zijn uniek. De charme trekt zich door van binnen naar buiten en zorgt voor een prachtig decor. Elk plaatsje is uniek en zorgt voor verbeelding en ontspanning.

Indeling van de hoeve:
Grote leefruimte met een hoog plafond en toffe erker, leuke veranda met prachtige zichten op de tuin, ingerichte keuken met annex berging/wasplaats, apart toilet, 2 grote slaapkamers met elk hun eigen badkamer + een derde aparte douchekamer met inbouwkasten.
Boven beschikt de hoeve over nog eens 2 slaapkamers met inbouwkasten en een heerlijk dakterras in de zon. Uitermate rustgevend.

Schitterende buitenruimte met verzorgd gazon, overdekte barbecue-house, aangelegde terrassen, 2 opritten met voldoende parkeerplaatsen, tuinberging voor fietsen, weide voor dieren, mooie beplanting, treurwilg, …. .

Bezoeken of meer informatie?
Contacteer Sacha Vanrafelghem op GSM 0487/43.79.10.

Get in touch