Villa for sale

795000€

4 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 11332299
Immoweb code : 11332299

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
240 square meters livable space
4572 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige villa in Kruisem is een droomwoning voor iedereen die op zoek is naar ruimte, comfort en privacy. Gelegen in een rustige buurt, biedt deze open bebouwing een oase van rust en groen.

Het huis, verbouwd in 1984, straalt karakter en charme uit. Met een perceeloppervlakte van 4.572 m² is er voldoende ruimte om te genieten van een prachtige tuin. De tuin is perfect voor ontspanning en biedt ook voldoende mogelijkheden voor tuinfeesten en andere sociale activiteiten.

De woning beschikt over een ruime garage, waar twee auto's gemakkelijk kunnen worden geparkeerd. Dit zorgt voor extra gemak en veiligheid voor de bewoners.

Binnenin de villa is er een bewoonbare oppervlakte van 240 m², verdeeld over vier slaapkamers. Dit biedt voldoende ruimte voor een groot gezin of voor gasten die op bezoek komen. De slaapkamers zijn ruim en licht, waardoor een comfortabele en rustgevende sfeer wordt gecreëerd.

De villa heeft ook een moderne badkamer, die is uitgerust met alle nodige voorzieningen. De badkamer is een aangename plek is om te ontspannen en tot rust te komen.

Wat betreft energie-efficiëntie, heeft deze villa een EPC-waarde van 335 en een energielabel C. Dit betekent dat de woning goed geïsoleerd is en een efficiënt energieverbruik heeft, wat resulteert in lagere energiekosten.

Deze villa in Kruisem is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en ruime woning. Met zijn prachtige tuin, ruime garage, vier slaapkamers en moderne voorzieni

Get in touch