Villa for sale

1950000€

6 bedrooms 582 square meters

Immoweb code : 11360121
Immoweb code : 11360121

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
582 square meters livable space
6550 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het landelijke Kruisem bevindt zich dit prachtige staaltje Vlaamse architectuur. De rijke geschiedenis van de regio is hier mooi bewaard gebleven. De vierkantshoeve biedt een oord van rust en ontspanning tussen de pracht van fauna en flora. De hoeve dateert oorspronkelijk van circa 1875. In de omgeving bevinden zijn talrijke wandel- en fiets- en paardrijroutes. Winkels, scholen en restaurants bevinden zijn vlot bereikbaar.

Bij het binnenkomen in deze imposante vierkantshoeve, rijdt u over de gekasseide oprijlaan geflankeerd langs hoge sparren. De statige omheiningsmuur werd opgetrokken op de plaats van de vroegere noordvleugel en omarmt het weelderig beplante binnenerf.

Elke zijde van de vierkantshoeve behelst een andere functie. De westvleugel dient als woongedeelte, en de zuidelijke vleugel omvat een opslagschuur en een garage die tot in de nok volledig in eik werd uitgewerkt. Oostelijk bevinden zich de authentieke stallingen met arduinen voederbakken en een strozolder.

De woning betreedt u via de ruime inkomhal die toegang biedt tot zowel het oude als het nieuwe gedeelte. Het nieuwe gedeelte werd totaal gerenoveerd in 2015 en is op heden perfect instapklaar. Bij het binnenkomen vindt u hier een smaakvol ingerichte eetplaats die doorloopt in de leefruimte met een authentieke kasteelschouw en een ruime bibliotheek. Vanuit de eetplaats gaat u verder naar de hedendaags landelijke keuken met ontbijtruimte en loungehoek. Dankzij de raampartijen over de volledige hoogte h

Get in touch